Царински застапник

(преземи го огласот како слика)

МАРКИС ПРОМ СКОПЈЕ е компанија со долгогодишно искуство во царинското посредување и меѓународниот транспорт, кој поради динамичениот развој  за своите потреби објавува оглас за вработување на:

1. ШПЕДИТЕР

Потребни услови:

 • Искуство во делот на комуникација со царинска администрација и клиенти, како и поседување на лиценца за царинско посредување ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Возачка дозвола „Б“ категорија

Способности и вештини:

Комуникациски вештини и висока работна етика, способност за тимска и самостојна работа, способност за следење на процедурите на работење, точност и флексибилност.

Личен профил:

 • Организираност, самоиницијативност и одговорност
 • Одлични комуникациони способности
 • Способност за тимска работа
 • Доверливост и лојалност
 • Флексибилност

 Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Можност за долгорочна кариера
 • Можност за учење
 • Редовни месечни приходи
 • Канцеларија во Скопје
 • К15

За подетални информации слободно исконтактирајте не на меилот наведен подолу.

Заинтересираните кандидати/ки кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) на следната е-маил адреса:

[најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »