Финансиски Администратор

Задачи и одговорности:

 • Усогласување на дневните и месечните трансакции
 • Финансиска Анализа и анализа на профитабилност по барање на менаџментот
 • Проверка и Следење на финансиски записи и пресметки
 • Банкарско работење, денарски и девизни плаќања, управување со приливи и одливи, откуп на девизи,
 • Евиденција на Расходи и набавки
 • Комуникација на Англиски јазик и високо професионален однос,
 • Комуникација и организирање на документи, фактури итн.потребни за сметководство, и извршување на други административни работи кои ќе му бидат дополнително доверени од страна на одговорно лице

Потребни квалификации:

 • Високо образование од областа на Економија/Финансии/Сметководство
 • Работно искуство : 2 години
 • Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација),Познавање на  Шпански Јазик ке се смета за предност.
 • Лидерски способности
 • Познавање на МС Офис пакетот
 • Способност за формулирање на финансиски стратегии,финансиски извештаи, Сметководстевени политики и процедури за контрола

Заинтересираните кандидати треба да испратат кратка биографија CV , фотографија и друга документација што ја поседуваат ( препораки, сертификати , потврди и сл.) на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Од кандидатите очекуваме способност за работа во тим,самоиницијативност, лојалност,чесност и исполнителност, висока организираност и одговорност.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »