Специјалист за оперативно работење (back office)

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг.

Во насока на наш постојан развој и раст, се стремиме да интегрираме иновативни услуги кои се во чекор со неверојатно брзиот развој на дигиталниот свет.

Поради зголемување на обемот на работа, бараме личност за проширување на нашиот тим како

Специјалист за оперативно работење

Позицијата вклучува:

 • Секојднавна работа во CRM (искуство во CRM се смета за предност)
 • Координација на промотивни и маркетинг активности, водење социјални медиуми
 • ИТ познавања, односно развиени комјутерски вештини Google Drive, Excel, Word, Outlook
 • Евиденција, внесување и водење на уплати и исплати на кредити
 • Секојдневни административно – технички задачи

Идеалниот кандидат поседува:

 • Високо образовение (предност Економски Факултет или ИТ)
 • Работно искуство во финансиско друштво во продажба, наплата и back office се смета за предност
 • Покажана способност за извршување на работни функции во согласност со процедурите и политиките на организацијата
 • Аналитички мислител со одлично решавање на проблеми, истражување, дијагностичка и тимска работа
 • Самоиницијативен со способност и желба да бара решенија за сложени проблеми
 • Демонстрирани силни вербални и писмени вештини за комуникација, вештини за услуги на клиенти и вештини за самостојно управување. Ефикасно да ги разбере и преведе барањата на корисниците во активности и испораки
 • Способност за ефективна интеракција со сите нивоа на организацијата на професионален и одговорен начин во секое време
 • Задолжително  е да сакаш да учиш, истражуваш. Да си личност која е љубопитна, мултикастинг, снаодлива, со безброј идеи, прашања и сугестии. Се останато ќе научиш тука.

Што ти нудиме?

 • Обука за работното место
 • Одлична работна атмосфера
 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување

 Ние сме победници!

Играме како тим!

Од тебе очекуваме:

 • Да носиш одлуки и да решаваш проблеми засновани на податоци
 • Да бидеш одговорен и да превземеш одговорност
 • Да тестираш и научиш, да правиш грешки, но повторно да се обидеш
 • Да почитуваш, разбираш и помагаш во тимот

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот тим,

Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивациско писмо на [email protected]