Шивачки во автомобилска индустрија

 • Објавен пред 6 месеци
 • Инвенио
 • Активен до 25.01.2020
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Шивачки во производство – автомобилска индустрија

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат во секој момент од создавањето на производот.  Дејствуваме  како во нашaтa фирма, така и на територијата на претпријатието на клиентот.

Во врска со плановите за проширување на компанијата, ние бараме 40 кандидати( кој се веднаш достапни) од сите градови во државата за работната позиција шивачки во производство за автомобилската индустрија во времетраење од 12 месеци (1 година).

Услови:

 • Завршено ССС ( средно образование) предност за кандидати со завршено стручно текстилно;
 • Кандидатите со искуство ќе имаат предност;
 • Да е полнолетен;
 • Да е државјанин на РСМ;
 • Вештини за тимска работа;
 • Флексибилност и можност за работа во смени;
 • Прецизност и посветеност во работата;
 • Почитување на работните инструкции и инструкциите предвидени за заштита при работа.

Ние нудиме:

 • Атрактивна исплата;
 • Обезбеден превоз
 • Обука.

Заинтересираните кандидати можат да ја достават својата биографија на следната е-маил адреса: office@invenio.mk.

КЛИКНИ