Медицински претставник

 • Објавен пред 11 месеци
 • Херба Натура
 • Активен до 13.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Херба Натура е компанија која е присутна на македонскиот фармацевтски пазар веќе 3 години. Располага со палета од 10 сопствени производи, брендирани со заштитениот бренд Herba Natura. Производите се застапени во речиси сите аптеки и повеќето продавници за здрава храна и од страна на купувачите се препознаени како исклучително квалитетни и природни производи.

Компанијата има потреба од вработен, согласно подолу опишаното:

 

Опис:

 • Презентација и обезбедување на навремени информации за производите на фирмата, преку посета на аптеки,
 • Соработка, воспоставување и развивање на комуникација со фармацевтите во аптеките,
 • Грижа за веќе дистрибуираните производи во аптеките (видливост на производите, следење на рок на употреба),
 • Дистрибуција на производи до нашите клиенти веледрогерии,
 • Посветеност за зголемување на продажбата,
 • Презентација на производите на промотивни и научни настани од областа на фармацијата и медицината.

 

Потребни квалификации:

 • ВСС или ССС, предност фармација, медицина, стоматологија,
 • Познавање на работа со компјутер (Windows, MS Office),
 • Возачка дозвола Б катергорија,
 • Без работно искуство, но претходно работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност,
 • Флексибилност во прифаќање и извршување на работните задачи.

 

Клучни вештини и способности:

 • Комуникациски и презентациски вештини,
 • Исполнување на поставени цели, посветеност и иницијатива.

 

Е-Пошта за доставување на биографија: contact@herbanatura.mk

Биографија може да се достави најдоцна до 24.01.2018 година

КЛИКНИ