хаусмајстор

  • Објавен пред 6 месеци
  • Дон Холдинг
  • Активен до 12.01.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Kомпанија од Скопје има потреба од нов дополнителен кадар .Отворени се повеќе работни места за хаусмајстори од повеќе области и тоа: (електрика,машинство,браварство,одржување на клими и вентилатори,одржување на парно,познавање во водоинсталатерство,молерофарбарски работи,градежно-занаетчиски работи,лепење плочки и фугирање и др.).Возачка дозвола задолжително.Нудиме редовен работен однос и редовна плата и придонеси.Сите кандидати кои се пронаоѓаат во некоја од наброените области да испратат лично  CV на следниов емаил: donholding@donholding.com.mk

КЛИКНИ