Возач на камион

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 12.03.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од BE-DA Logistik:

Доставувач во поштенска служба

БЕ - ДА Логистик вработува возач на камион.

Дали си професионален возач на камион што бара работа во докажана компанија? Ако одговорот е да, аплицирај на кариера или испрати го твоето CV на [email protected]

Квалификации и квалитети кои ги бараме кај нашиот кандидат:

- Задолжително Ц + Е категорија

- Посветеност и љубов кон работата

- Одговорност и професионалност со цел навремено пристигнување до целта

Се разбира, доколку станете дел од нашата компанија, ние ви гарантираме одлични работни услови и тим кој ќе биде со вас секој момент од патот.