BE-DA Logistik

ЕМБС: 6692192
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. 1550 бр. 20, Визбегово
Град: Скопје
Веб: be-da.mk/
Facebook: bedalogistic
Основана во 2011
Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај. Вработените во Be-Da Logistics се стручно обучени да ги извршуваат своите задачи и добро координирани за целосно задоволување на потребите на нивните клиенти. Лојалноста и дискрецијата се дел од нашите главни карактеристики.

Моментално нема активни огласи.