Агент за работа во контакт центар

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 27.11.2021
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

БЕ-ДА Експрес повторно вработува! Be-da Express sërish me aplikim pune!

Потребни квалификации за позиција контакт центар агент ( Call agent) :

 • Минимум 1 година работно искуство во контакт центар
 • ССС/ВСС
 • Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP, програми за канцелариско работење
 • Познавање на албански и англиски јазик-пожелно
 • Способност да комуницира јасно и професионално
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Одговорности кои доаѓаат со работната позиција:

 • Контактирање на клиенти и запознавање со системот на работа на БЕ-ДА Експрес
 • Следење на доставата на нарачките на клиентите на БЕ-ДА Експрес
 • Организирање на нарачките во системот
 • Координација со доставувачите на БЕ-ДА Експрес со цел навремена достава на нарачките

Што можеш да очекуваш со вработување во БЕ-ДА Експрес?

Како компанија која нуди поштенски услуги, работата и околината во која се работи е доста динамична. Овозможуваме работна атмосфера која е пријатна исполнета со одличен тимски дух и ветуваме дека ниеден ден нема да биде ист како претходниот. 

Доколку си заинтересиран/а за одговорна работна позиција во која ќе можеш да напредуваш го очекуваме твоето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Агент во контакт центар.