Сметководител

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 9 месеци
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 27.09.2023
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје
  • Веб: be-da.mk/
  • Facebook: bedalogistic

Активни огласи од BE-DA Logistik:

Агент за транспорт

Потребни квалификации:

- Лиценца за овластен сметководител- предност

- Минимум 2 години работно искуство

- Завршено високо образование од областа на економија и менаџмент 
- Пожелно е работно искуство со Zonel систем

- Познавање на Microsoft Office, особено Microsoft Еxcel

- Добро познавање на англиски јазик (пишан и разговорен)

- Одлични комуникациски и организациски вештини 
-Тимска работа

- Способност за работа под притисок и кратки рокови

 

Услови:

Работно време од 08:00 до 16:00 часот

Дополнително овозможуваме организиран превоз од дома до работа и обратно.  


Со нас добивате динамична атмосфера за работа и одличен тим за работа.  Аплицирајте преку kariera.mk или испратете го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака "Сметководител"

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »