Агент за транспорт

 • Објавен пред 8 месеци
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 16.08.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од BE-DA Logistik:

Агент за транспорт и логистика

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција: 

Агент за транспорт
 
Потребни квалификации:

 • Познавање на странски јазици (англиски задолжително), 
 • Со и без работно искуство,
 • Работно познавање на компјутери.

Личен профил:

 • Ведрост, претставителност и комуникативност, 
 • Одговорност и професионалност, 
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност,
 • Способност за тимска и самостојна работа, 
 • Способност за работа под притисок, 
 • Ориентираност кон клиенти.

Опис на работното место:

 • Секојдневна комуникација и услуга на клиентите, 
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата, 
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата.

 Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл: info@be-da.mk со назнака на апликацијата “Агент за транспорт“. 

КЛИКНИ