Финансиски Асистент

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 02.02.2023
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic

Активни огласи од BE-DA Logistik:

Менаџер за продажба

БЕ-ДА Логистик Дооел е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција:

 

ФИНАНСИСКИ АСИСТЕНТ


Потребни квалификации:

 • Економски факултет-предност насока сметководство и ревизија,
 • Работно познавање на компјутери и програми за канцелариско работење,
 • Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP
 • Работно искуство во финансии/ сметководство мин. 1 година,
 • Искуство во Helix софвер-Zonel-ќе се смета за предност, 
 • Познавање на англиски јазик,

 

Личен профил:

 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Одговорност, професионалност, точност и експедитивност 
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Претпазливост, прецизност и внимателност во работата;

 

Опис на работното место:

 • Административно, канцелариско и архивско работење,
 • Изготвување на фактури и книжење,
 • Примање и заведување на пошта,
 • Комуникација со клиенти,
 • Наплата на побарувања,
 • Водење на електронско банкарство,
 • Извршува писмени дневни, неделни и месечни извештаи за својата работа,
 • Се грижи за усовршување на знаења и вештини за подобро извршување на работните задачи

 

Доколку сте  енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување  во областа на административно-финансискиот дел на нашата компанија и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »