Доставувач/курир за кружни тури

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 20.01.2022
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Нашата компанија за поштенска дејност БЕ-ДА Експрес вработува доставувач/курир за кружни тури низ територијата на МК. Кандидатот е важно да живее во Скопје, поради базата на нашата компанија.

Критериуми:

- Задолжително поседување на возачка Б категорија

- Завршено средно образование

- Познавање на територијата на МК

- Доставување на пратките на БЕ-ДА Експрес низ МК

- Трпелива и одговорна личност

Доколку си заинтересиран за оваа работна позиција испрати го твоето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака "Доставувач/курир за кружни тури" 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »