Доставувач во поштенска служба - реон Охрид и Струга

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Струга

Вработуваме доставувач во поштенската служба БЕ-ДА Експрес. 

Отворена е работна позиција за доставувач во Охрид и Струга. Доколку си заинтересиран за професија како доставувач, овој оглас е за тебе.

Професионални задолжителни критериуми:

- возачка дозвола од Б категорија

-  завршено средно образование 

- добри комуникативни вештини

Потребно е да поседуваш и карактеристики на тимски играч и да си динамична личност кој знае добро да се организира.

Изгради ја твојата професија како професионален доставувач и добиј можност за напредок!

Испрати го твоето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака "Доставувач на реон Охрид и Струга"