Правник

 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 27.05.2020
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

БЕ-ДА Логистик Дооел е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција:


ПРАВНИК

Потребни квалификации:
 

 

 • Правен факултет
 • Со работно искуство минимум 1 една година во областа на правото
 • Работно познавање на компјутери
 • Познавање на англиски јазик

Личен профил:

 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Одговорност, професионалност, точност и експедитивност 
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Претпазливост, прецизност и внимателност во работата;Опис на работното место:

 • Извршување на правните работи поврзани со тековната работа
 • Административно и архивско работење
 • Се грижи за усовршување на знаења и вештини за подобро извршување на работните задачи
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

 

 • Пожелно е кандидатот да поседува возачка дозвола Б категорија (активен возач).


 
Доколку сте  енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување  во областа на правото и административното работење  во  нашата компанија и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на job@be-da.mk  со назнака за Апликација за правник.

 

 

КЛИКНИ