Менаџер за продажба

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен на 5.2023
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 01.06.2023
 • Позиција: Менаџер/Директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic
 • БЕ-ДА Логистик Дооел е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.
 • Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција: МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Потребни квалификации:

 • Високо образование или завршен курс за продажба
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Минимум 3 години искуство во продажба
 • Познавање и работа со Microsoft Office 

Лични карактеристики на кандидатот:

 • Добри менаџерски и организациони способности
 • Одлични комуникациски вештини 
 • Способност за тимска соработка
 • Флексибилност и креативност
 • Внимание на детали, упорност во работата и темелно завршување на своите задачи

Работни обврски кои следуваат со позицијата "Менаџер за продажба":

 • Координација и менаџирање на постоечките клиенти
 • Стратешко планирање и изготвување на планови за нови клиенти
 • Изготвување на дневни, неделни и месечни извештаи за тековното работење
 • Развивање на стратегија за продажба
 • Работа на терен и лична посета на нови клиенти и презентирање на нашите услуги
 • Припрема и испраќање на понуди 
 • Грижа за имиџот на компанијата

Доколку си заинтересиран да станеш дел од нас и си подготвен да напредуваш на професионален план, пријави се на нашиот оглас со назнака: Менаџер за продажба на маил: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Го очекуваме твоето CV и се надеваме дека ќе станеш дел од нашиот тим.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »