Агент за транспорт

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 25.11.2023
  • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
  • Локација: Скопје
  • Веб: be-da.mk/
  • Facebook: bedalogistic

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и
шпедиција распишува оглас за работна позиција : Агент за транспорт

Потребни квалификации:

• Познавање на странски јазици (англиски задолжително)
• Со и без работно искуство
• Работно познавање на компјутери

Личен профил:

• Ведрост, претставителност и комуникативност
• Одговорност и професионалност
• Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
• Способност за тимска и самостојна работа
• Способност за работа под притисок
• Ориентираност кон клиенти

Опис на работното место:

• Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
• Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
• Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:  [најави се за да го видиш е-маилот]   со назнака на апликацијата “Агент за транспорт“

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »