Доставувач во поштенска служба

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 13.05.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

Потребен ни е доставувач во поштенската служба Бе-Да Експрес

Отворена е работна позиција за доставувач на реон Тетово.

Доколку живееш во Тетово, добро го познаваш главниот град и си заинтересиран за професија како доставувач, овој оглас е за тебе.

Критериуми кои треба да ги поседуваш:

- возачка дозвола од Б категорија

-  завршено средно образование 

- добри комуникативни вештини

- претходно работно искуство е препорачливо

Задолжителни се карактеристики на тимски играч и трпеливост, потребна ни е истрајна и динамична личност кој знае добро да се организира и има желба да напредува.

Ако си подготвен за нов предизвик и сакаш да станеш дел од одличен тим, го очекуваме твоето CV на [email protected] или јави се на +389 76 278 278