Агент за работа во контакт центар

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 14.05.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

БЕ-ДА Експрес повторно вработува! Be-da Express sërish me aplikim pune!

Отворена е нова позиција во контакт центарот во нашата поштенска компанија Бе-Да Експрес. Работната позиција опфаќа водење на евиденција на нарачките за нашите клиенти, прегледување на пратките и нивните адресници, внесување на пратките во систем, комуникација со клиентите и известување за доставата на нивните пратки.

Потребни квалификации за позиција контакт центар агент ( Call agent) :

-ССС/ВСС

-Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP, програми за канцелариско работење -Познавање на англиски јазик-пожелно

-Способност да комуницира јасно и професионално

-Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Важно е кандидатот да има добри организациски вештини, да биде трпелив и амбициозен, да биде добар тимски играч и комуникативен. 

Го очекуваме вашето CV на [email protected]