Агент за транспорт и логистика за канадскиот и американски пазар

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 23.10.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Бе-Да Логистик, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција:

АГЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ЗА НА КАНАДСКИОТ И АМЕРИКАНСКИ ПАЗАР
Потребни квалификации:

 • Познавање на странски јазици (англиски-задолжително, албански-пожелно)
 • Со работно искуство минимум 2 години на американскиот пазар
 • Работно познавање на компјутери
 • Возачка дозвола - Б категорија
 • Завршено високо образование ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти

Опис на работното место:

 • Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
 • Работното време е од 14:00 до 22:00 часот
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Доколку сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, поседувате професионални компетенции за успешно да работите во областа на транспортот, и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака "Агент за транспорт и логистика за канадскиот и американски пазар" 

БЕ-ДА Логистик Дооел 
е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.