Доставувач во поштенска служба во Кочани

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 28.09.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Кочани

Потребен ни е доставувач во поштенската служба БЕ-ДА Експрес

Отворена е работна позиција за доставувач во Кочани и реон Кочани, Виница, Берово, Пехчево, Делчево и Македонска Каменица. Доколку живееш во Кочани или во околината, си заинтересиран за професија како доставувач, овој оглас е за тебе.

Професионални задолжителни критериуми:

- возачка дозвола од Б категорија

-  завршено средно образование 

- добри комуникативни вештини

Потребно е да поседуваш и карактеристики на тимски играч и да си динамична личност кој знае добро да се организира.

Изгради ја твојата професија како професионален доставувач и добиј можност за напредок!

Испрати го твоето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]