Агент за транспорт и логистика

 • Објавен пред 4 месеци
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 16.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

БЕ-ДА Логистик Дооел е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција:

 

АГЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА


Потребни квалификации:

 • Познавање на странски јазици (англиски-задолжително, албански)
 • Со и без работно искуство
 • Работно познавање на компјутери

 

Личен профил:

 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти

 

Опис на работното место:

 • Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

 

Доколку сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областа на транспортот, и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на job@be-da.mk 

КЛИКНИ