Возач на камион

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 14.05.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

БЕ - ДА Логистик вработува возач на камион.

Дали си професионален возач на камион што бара работа во докажана компанија? Ако одговорот е да, аплицирај на кариера или испрати го твоето CV на

[email protected] . Возачот ќе вози релации од Европа до Балкан и обратно.

Квалификации и квалитети кои ги бараме кај нашиот кандидат:

  • Задолжително Ц + Е категорија
  • Посветеност и љубов кон работата
  • Одговорност и професионалност со цел навремено пристигнување до целта

Се разбира, доколку станете дел од нашата компанија, ние ви гарантираме одлични работни услови и тим кој ќе биде со вас секој момент од патот.