BE-DA Logistik: Доставувач во поштенска служба во Скопје

Доставувач во поштенска служба во Скопје

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен на 9.2022
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 05.10.2022
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: be-da.mk/
  • Facebook: bedalogistic

Активни огласи од BE-DA Logistik:

Сметководител

Вработуваме доставувач во поштенската служба БЕ-ДА Експрес. 

Отворена е работна позиција за доставувач на реон Скопје

Професионални задолжителни критериуми:

- возачка дозвола од Б категорија

-  завршено средно образование 

- добри комуникативни вештини

Услови:

-обезбеден е службен превоз и службено возило 

-службен телефон

-бонуси за остварени таргети

Потребно е да поседуваш и карактеристики на тимски играч и да си динамична  и комуникативна личност која знае добро да се организира.

Изгради ја твојата професија како професионален доставувач и добиј можност за напредок!

Испрати го твоето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака "Доставувач- реон Скопје"

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »