Агент за транспорт

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 22.06.2024
 • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic

За компанијата:

БЕ-ДА Логистик Дооел Скопје компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.

БЕ-ДА Логистик Дооел Скопје, распишува оглас за работна позиција:

                                                                  АГЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ

Потребни квалификации:

 • Познавање на странски јазици (англиски задолжително)
 • Работно искуство во соодветната област најмалку 1 година
 • Работно познавање на компјутери

Личен профил:

 • Претставителност и комуникативност
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за справување со кратки рокови 
 • Способност за комуникација со клиенти и менаџирање на нивните барања

Опис на работното место:

 • Планирање и организација на транспортот
 • Координација со превозници, преговарање за цени и резервирање на транспортни тури
 • Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

ШТО НУДИМЕ?

 • Работно време од 08ч до 16часот.
 • Службен превоз,
 • Пријатна работна атмосфера и услови за работа,
 • Обуки за мотивација, професионален раст и развој,
 • Тим билдинг настани,
 • Дополнителни Бонуси

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:  [најави се за да го видиш е-маилот]   со назнака на апликацијата “Агент за транспорт“

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »