Маркетинг/дизајн специјалист

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 05.04.2024
 • Позиција: Маркетинг/ПР/Дигитал
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic

БЕ-ДА Логистик Дооел е една од лидерските компании на Балканот, кога е во прашање транспортот на стоки. Основана е на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање на меѓународен транспорт и логистика на стоки во патниот, железничкиот, воздушниот и морскиот сообраќај.

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција: МАРКЕТИНГ/ДИЗАЈН СПЕЦИЈАЛИСТ
 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Планирање и извршување на маркетинг кампањи (веб,социјални медиуми, реклами, настани, саеми и сл.)
 • Организирање и присуство на годишни саеми, настани
 • Одговорност за маркетинг содржини: веб, социјални медиуми, дизајн на флаери и сл
 •  Комуникација со клиенти и соработници во однос на промоција на компанијата
 • Сугестии за подобрување на резултатите и други активности од областа на маркетингот по потреба

Личен профил:

 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Одговорност, професионалност, точност и експедитивност 
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Претпазливост, прецизност и внимателност во работата;

Потребни квалификации:

 • Познавање од областа на дизајн и маркетинг
 • Добри комуникациски вештини
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија

Услови:

 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот

Дополнително овозможуваме организиран превоз од дома до работа и обратно.  

Доколку сте  енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување  во областа на маркетингот  и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „Mаркетинг/дизајн специјалист"

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »