Генерален Менаџер на сектор за транспорт и логистика

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 05.04.2024
 • Позиција: Менаџер/Директор
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција :

Генерален Менаџер на сектор за транспорт и логистика 

Потребни квалификации:

 • Високо образование- Факултет за Бизнис, администрација и логистика, Економски или слично;
 • Познавање на странски јазици (англиски задолжително);
 • Работно искуство најмалку 4 години од областа на транспорт, логистика и  шпедиција;
 • Работа со компјутери (Excel задолжително)

Личен профил:

 • Претставителност и комуникативност
 • Организациски и аналитички способности
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти

Опис на работното место:

 • Професионална комуникација со клиентите
 • Координација со тим лидерите
 • Развивање и имплементација на стратегиски план за работа
 • Одржување и следење на буџетот
 • Одржување на неделни/месечни состаноци со агентите и тим лидерите
 • Одржување на месечни состаноци со одговорните на компанијата
 • Непосредна и активна комуникација со сметководство
 • Активна вклученост во сите процеси на органзирање и одвивање на транспортот
 • Активно ја следи и вреднува работата на агентите
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Услови:

 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот
 • Дополнително овозможуваме организиран превоз од дома до работа и обратно.  

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака на апликацијата „Генерален Менаџер на сектор за транспорт и логистика“

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »