Магационер во поштенска компанија

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • BE-DA Logistik
  • Активен до 22.07.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Вработуваме магационер во поштенската служба БЕ-ДА Експрес. 

Отворена е работна позиција за магационер во Скопје. Доколку живееш во Скопје, си заинтересиран за професија како магационер, овој оглас е за тебе.

Професионални и меки вештини:

- Организациски вештини и самоиницијатива

- Познавање на Microsoft Office и работење со Excel 
- Добра ориентација и меморија со цел подобро движење низ работниот простор

- Задолжително завршено средно образование

- Тимски играч 

- Лојална, посветена и комуникативна личност

- Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија

- Со или без работно искуство

Работни задачи:

- Прием на пратки и внесување на истите во систем

- Работа со наш сопствен софтвер

- Организирање на пратките по реони и припрема за подигнување од страна на доставувачите

- Задолжување и координирање на пратките со доставувачите

- Следење на пратките при влез и излез

Доколку си заинтересиран/а да работиш во брзорастечка компанија и си подготвен/а за динамична и одговорна професија, го очекуваме твоето CV на [email protected]