Администратор на поштенска база во Тетово

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 22.07.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Вработуваме администратор во поштенската компанија БЕ-ДА Експрес. 

Ново отворената база во Тетово на БЕ-ДА Експрес ја отвара работната позиција за администратор. Доколку си заинтересиран за одговорна и динамична работа и сакаш да напредуваш, пријави се на нашиот оглас или испрати го твоето CV на [email protected]

Професионални и меки вештини:

 • Организациски вештини и самоиницијатива
 • Познавање на Microsoft Office и работење со Excel 
 • Задолжително завршено средно образование
 • Тимски играч 
 • Лојална, посветена и комуникативна личност
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Со или без работно искуство

Работни задачи:

 • Прием на пратки и внесување на истите во систем
 • Грижа за клиентите на реон Тетово
 • Планирање и координација на доставувачите за подигнување на пратките од потребните локации во градот
 • Примање и издавање на пратки на клиентите кои доаѓаат во поштенската база
 • Одговорност и раздолжување на откуп и пратки
 • Припрема на извештаи од крајот на работната недела