Агент за транспорт - сектор продажба

За компанијата: Be-Da Logistics е основана на почетокот на 2011 година како компанија специјализирана за организирање меѓународен транспорт и логистика на стоки преку копнен, железнички, воздушен и поморски сообраќај.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA Logistik
 • Активен до 16.02.2024
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: be-da.mk/
 • Facebook: bedalogistic

Бе-Да Логистик Дооел Скопје, компанија за организирање и посредување транспорт и шпедиција распишува оглас за работна позиција : Агент за транспорт - сектор продажба

Потребни квалификации:

 • Познавање на странски јазици (англиски задолжително)
 • Со и без работно искуство (предност имаат кандидати со работно искуство)
 • Работно познавање на компјутери

Личен профил:

 • Претставителност и комуникативност
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти

Опис на работното место:

 • Контактирање на постоечки и нови клиенти 
 • Запознавање на клиентот со секој процес во компанијата и како истиот функционира   
 • Секојдневна комуникација и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот на компанијата
 • Следење на продажбата и нејзина анализа, преземање на активности за нејзино зголемување 
 • Подготвување на неделни и месечни извештаи 

Услови:

 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот
 • Дополнително овозможуваме организиран превоз од дома до работа и обратно. 

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака на апликацијата „Агент за транспорт - продажба“

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »