Technical Advisor on Vocational Education and Training

(преземи го огласот како PDF)

Проектот Образование за вработување во Северна Македонија ([email protected]мк) има потреба од вработување на:

Технички советник од областа на средно стручно образование и обуки

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо во кое изразуваат интерес за работното место и кратка биографија (CV) на македонски и англиски јазик најдоцна до 7 декември 2020 година преку е-пошта: [email protected] со назнака ТС-01/20.

Детален опис на работните задачи и потребните квалификации се наведени во приложениот документ.

Ги замолуваме заинтересираните кандидати да не се јавуваат телефонски. Најуспешните кандидати ќе бидат повикани на интервју.