Хигиеничар/ка

Плата од 24.000 ден.

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Хигиеничар/ка

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за две работни места - Хигиеничар/ка.

Опис на работно место:

  • Секојдневно одржување на општата хигиена во работните, помошните, заедничките и други простори во компанијата.

Нудиме:

  • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација,
  • Одлична работна атмосфера,
  • Работа во една смена,
  • Колективно осигурување во случај на незгода,
  • Работна униформа согласно работното место,
  • Навремена исплата на плата, додатоци на плата - минат труд и К-15.

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата:  [најави се за да го видиш е-маилот]   со наслов: “за работна позиција хигиеничар/ка".

Веб сајт:

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »