Касиер, општ работник

  • Објавен пред 6 месеци
  • Shell Oil
  • Активен до 23.01.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Кичево

POWER PETROL има отворени работни позиции:

  • КАСИЕР
  • ОПШТ РАБОТНИК

Искуство и познавање на јазици ќе се смета за предност.

Пратете CV  shelloilkicevo@hotmail.com или контактирајте не на тел: 078/421-884

КЛИКНИ