Сметководител

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Credi Yes Skopje
 • Активен до 11.04.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: crediyes.mk
 • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Потребен ни е Сметководител со работно искуство.

Квалификации:

 • Универзитетско образование – Економски факултет
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година во областа
 • Познавање на соодветната Македонска законска регулатива и меѓународни сметководствени стандарди
 • Одлично познавање на MS Office
 • Висока работна етика, одговорност и организациски способности
 • Способност за запазување рокови и остварување на резултати

Одговорности:

 • Подготовка на сметководствена документација
 • Контрола на финансиска и материјална евиденција
 • Евидентирање на влезни фактури
 • Разновидни и сеопфатни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди и принципи, како и со сите релевантни законски прописи
 • Давање на предлози и сугестии за можно зголемување на ефикасноста во работењето
 • Буџетирање и контрола
 • Комуникација со сите релевантни државни институции

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Сметководител на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »