Котлар

 • Објавен на 5.2019
 • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 28.05.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Битола

Lactalis MK Млекарница ДООЕЛ Битола има потреба од Котлар, за работа во котлара

 

Што очекуваме од вас:

 • Превентивно и корективно одржување на парни котли под притисок, на дневно ниво
 • Навремено интервенирање
 • Придржување кон дефинираните процедури за работа
 • Точност, прецизност и одговорност во секојдневното извршување на работите задачи

 

Потребни услови:

 • ССС 
 • сертификат за работа во котлара
 • претходно работно искуство од минимум 5 години
 • желба за учење
 • тимски дух
КЛИКНИ