сметководител

Активни огласи од Профекс Консалтинг Плус ДООЕЛ:

сметководител

Сметководствената фирма Профекс Консалтинг Плус ДООЕЛ има потреба од 2 сметководители со лиценца.
Потребни вештини:
-Подготвување на ДДВ
-Подготвување на плата
-Подготвување на завршни пресметки.

КЛИКНИ