Раководител на одделение за океански/бродски транспорт

 • Објавен пред една недела
 • ВОРЛД ТРАНСПОРТ ОВЕРСИС
 • Активен до 17.10.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ВОРЛД ТРАНСПОРТ ОВЕРСИС:

Референт за продажба во океански транспорт

Компанија Ворлд Транспорт Оверсис ДОО има потреба од вработен-раководител на одд. за океански/бродски транспорт:

Вашите задачи:

 • Договарање на цени со бродски линии (FCL и LCL)
 • Менаџирање и координирање на вработените во одделението за бродски/контејнерски транспорт
 • Координирање на сите оперативни процеси за цели контејнери и збирни пратки
 • Активно учество во комуникација со клучни клиенит
 • Истражување на пазарот во Македонија
 • Превземање на соодветни мерки за продобрување на процесите
 • Припрема на месечни извештаи
 • Активна соработка со останатите одделенија при извршување на планираните активности

Вашиот профил:

 • Искуство во оперативните и организациските процеси во индустријата за транспорт и логистика е предност
 • Диплома за завршено високо образование
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлични компјутерски вештини за Microsoft Office пакетот