Собар(ка)

  • Објавен пред 4 месеци
  • Falcon Travel
  • Активен до 14.08.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Охрид

Хотел во Охрид има потреба од вработување на 3 лица на позицијата Собар(ка) 

 

Сите заинтересирани контактирајте не на нашиот број 075423328. 

КЛИКНИ