ПОЛО МАРКЕТ - ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

  • Објавен пред 2 недели
  • Толлакс
  • Активен до 22.09.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 КАПИШТЕЦ ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Поло маркет Црниче има потреба од 

продажен персонал

 

Потребни квалификации:
завршено средно образование
со или без работно искуство
основно познавање на компјутери
можност  за работа во смени
 

Ние нудиме:
пријатна работна атмосфера
навремена исплата на плата
регрес на годишен одмор (К-15)
можност за напредување


Вашата биографија може да ја испратите на следниот mail : vesna_tollaks@yahoo.com

За сите дополнителни информации, контакт на телефон 070 220 882  до 16 часот

КЛИКНИ