Конфекциски работници

 • Објавен пред една недела
 • ШИЗИК НА РИЗИК
 • Активен до 16.10.2021
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

ШИЗИК НА РИЗИК ДОО Скопје има потреба од кадар за следните работни позиции:

КОНФЕКЦИСКИ РАБОТНИЦИ – ШИВАЧИ (М/Ж) за текстилно производство во Скопје /Центар/

Број на работни места: 2

ЗАДАЧИ:

 • Работа на машина (сите фази при производство на текстилни производи)

БАРАМЕ:

 • Претходно работно искуство од најмалку 2 години
 • Професионално, одговорно и квалитетно извршување на работните задачи
 • Почитување на барањата и принципите на работното место
 • Позитивен однос и желба за работа

НУДИМЕ:

 • добри услови за работа
 • вработување на определено време (по договор)
 • работно време од 07:00-15:00 часот
 • плата: дo 25.000 ден    
 • работното место се наоѓа во Центар, Скопје

Потребни квалификации:   

 • кандидатите по можност треба да имаат работно искуство на обична машина, двоигловка и оверлок;
 • способност за тимско извршување на обврските;
 • организираност, одговорност, темелност и лојалност. 

Своите биографии испратeте ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]