МЗТ Пумпи: Асистент менаџер

  • Објавен пред 11 месеци
  • МЗТ Пумпи
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ОПИС

МЗТ ПУМПИ АД ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖА НА ПУМПИ, ТУРБИНИ, ХИДРОМЕХАНИЧКА И ЕКОЛОШКА ОПРЕМА, има потреба од: Business Development Assistant (1 извршител)

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • ВСС: Економски или Машински факултет;
  • Одлично познавање на aнглиски јазик;
  • Иницијативност, комуникативност, организациска способност и тимски дух;
  • Способност за истражување на нови пазари и наоѓање на потенцијални клиенти;
  • Способност за развој на потенцијални клиенти и менаџирање на целиот процес до фаза на склучување на договор.

ТЕЛЕФОН: 389 2 2549 817

Е-ПОШТА: vesna.mitreska@pumpi.com.mk
 

КЛИКНИ