М1 КАПИШТЕЦ ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

  • Објавен пред 4 недели
  • Толлакс
  • Активен до 06.10.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 Голд - Продажен персонал

М1 КИОСК ВРАБОТУВА !!!

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ ОД 60 ВРАБОТЕНИ !!!

 

 

Ние нудиме:

- непосредно вработување без пробен период

- навремена исплата на плата

- исплата на К-15 согласно законските норми

- работа во динамичен тим

- можност за напредок на работна позиција

 

 

Вашите одговорности се:

- работа на каса

- услужување на клиенти

- прием на роба

- грижа за естетски изглед на изложените артикли

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на

vesna_tollaks@yahoo.com со назнака за М1 КИОСК

Или да не контактираат на телефон 070 220 882  за да закажеме разговор

КЛИКНИ