Фармацевт/Фармацевтски техничар

  • Објавен пред 2 недели
  • Аптека Славјанка
  • Активен до 06.05.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

Се бара Фармацевт или Фармацевтски техничар за работа во Аптека, која се наоѓа во близина на населба Лисиче.

Потребни квалификации:

  • ВСС / ССС Фармацевтски Факултет или Средно Фармација
  • Работа со компјутери

Солидна плата по договор.

Сите заинтересирани кандидати може да ги достават своите CVа на следната е-маил адреса: [email protected] или на тел: 071 356 885