Дистрибутер

 • Објавен пред 11 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 29.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на реномирана домашна компанија, Мотиви бара:

 

ВОЗАЧ/ ДИСТРИБУТЕР

 

Потребни квалификации:

 • возачка дозвола "Ц" категорија;
 • исто или слично работно искуство ќе се смета за предност.

 

Работни обврски:

 • работно време од Понеделник- Петок од 08.30- 16.00h;
 • работно време во Сабота од 09.00- 14.00h (секоја втора сабота);
 • во услови кога рутата на движење е подолга- возачот има придружба во возилото;
 • асистирање при утовар- истовар на стоката од магацин во возилото;
 • работа со ПСИОМ апарати и фискална каса;
 • почетна плата од 14,000- 18,000 денари со платени прекувремени часови.

 

Возилото е со бруто тежина од 1300- 3000 кг.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на kariera@motivi.mk

Сите податоци ќе се третираат со доверливост. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју. 

КЛИКНИ