Слаткар/декоратер

  • Објавен пред 8 месеци
  • Хест ДООЕЛ
  • Активен до 03.12.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Почитувани!

Слаткарата Кејк Бутик  го проширува својот креативен тим!

Бараме слаткар/ка-декоратер/ка со уметнички и вајарски вештини. 

Заинтересираните кандидати нека не контактираат на телефонскиот број 071 250 822 (достапни и на вибер).

 

КЛИКНИ