Финансов администратор

  • Објавен пред 2 недели
  • Ендлес Лимитед
  • Активен до 20.05.2022
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Ресторан Лозница е во потрага по Финансов Администратор,

образование: Економски факултет

квалификации:

- Претходно работно искуство во оваа област ќе се ссмета за предност.

- Познавање на работа со компјутери MS Office, 

- Познавње на англиски јазик

Опис на работни задачи:

- Прием и внесување на влезни и изготвување на излезни фактури.

- Уплата на дневен промет

- Евиденција на платни листи на вработените

- Изготвување на дневдни и неделни извештаи.

Личен профил:

- организирана, лојална личност

- мотивирана за својата работа

- одгворна и одлучна

- професионлана комуникација

Ние нудиме:

- работа во перспективна средина

- работно време од 08-16 часот од понеделник до петок

- плата по договор.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »