Референт во Служба за производи и поддршка на продажбата

За компанијата: Банката е формирана во 1993 година како една од првите приватни банки во земјата под името Кредитна Банка АД Скопје. Од мај 2016 година, Банката работи под името Силк Роуд Банка АД Скопје и е единствена банка во Р. Македонија и регионот со 100% швајцарски капитал. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Силк Роуд Банка АД Скопје:

Референт за ризик во Служба за управување со ризици

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
на Референт во Служба за производи и поддршка на продажбата

во Силк Роуд Банка АД Скопје

 

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката вработува РЕФЕРЕНТ во Служба за производи и поддршка на продажбата.   

Дел од работните задачи на референт во Службата за производи и поддршка на продажбата се следните:

  • Постапува со кредитните апликации што ги доставуваат клиентите – физички лица преку алтернативните канали на продажба (наменски потрошувачки кредит преку трговци);
  •  Ги оценува кредитните предлози и дава кредитни мислења / препораки, исто така учествува на седниците за соодветната кредитна комисија;
  • Ги развива и проширува продажните канали за производите и услугите за население преку градење блиски и продуктивни соработки со експозитурите, клиентите и трети страни (трговци);
  • Учествува активно во активностите кои вклучуваат работа со трговци, комуникација со корпорации и сл.

 

Избраниот кандидат треба да поседува:

 

  • Универзитетска диплома во областа на економија, финансии и банкарство
  • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point)
  • Високо ниво на комуникациски вештини
  • Добри аналитички вештини
  • Флексибилност
  • Иницијативност

 

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик на [најави се за да го видиш е-маилот] со задолжителна назнака за “референт во Служба за производи и поддршка на продажбатанајдоцна до 10.11.2023 година.

Ве молиме во Вашите апликации не доставувајте сензитивни податоци како националност, вероисповест како и детали за вашиот приватен живот.

Само кандидатите кои ќе бидат избрани во потесен избор ќе бидат контактирани заради спроведување на интервју или тестирање.

Сите апликации ќе имаат третман на строга доверливост. Со доставувањето на Вашата апликација ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги обработува Вашите лични податоци за потребите на процесот на вработување.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото до Офицерот за заштита на лични податоци на e-mail адресата   [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »