Референт за теренска наплата на долгови

Финансиското Друштво ЕАЗУ ФАЈНАНС ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која обезбедува отворени услуги на своите клиенти. За краток временски период, компанијата се докажа како сигурен и чесен партнер кој придонесува за развој на секторот преку одговорност и професионализам.
Веруваме дека сите заслужуваат пристап до пари на пристоен начин.

ЕАЗУ ФАЈНАНС АД Скопје бара одговорна и амбициозна личност за позицијата:

Референт за теренска (и телефонска) наплата на долгови

Посетување и потврдување на валидноста на адресите на должниците.
Разговор со должниците со цел да се најде заедничко решение за плаќање на долгот надвор од постапка за присилна наплата и согласно внатрешните политики, процедури и стратегија на Друштвото.

Она што бараме од идниот кандидат е организираност, способност за работа под притисок, вештини за убедување, фокус кон резултати, високо ниво на доверливост и лојалност
• Завршено средно образование;
• Познавање на работа со компјутери
• Пожелно, но не  е неопходно претходното искуство во наплата на достасани побарувања во кредитна/финансиска институција 
• Возачка дозвола Б категорија 

Останатото ние ќе те научиме
Ние нудиме супер работна атмосфера, фиксна плата + бонус, можност за напредување и развој на кариерата.

Работно време од понеделник до петок од 08:30 до 16:30
Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот тим, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на email: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »