Администратор на Вебстрани

  • Објавен пред 6 месеци
  • Смарт Сервицес
  • Активен до 14.01.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Цела Македонија

Имаме потреба од Веб Администратор, кој ке работи на внесување на текстови на вебстрани (blogs), регистрирање на страни ( домаин име ) на други страни (link building), креирање на социјални профили и одржување на истите. 

Кандидатот треба да има добро познавање на англиски јазик, мало познавање на wordpress,

Работата е од дома со работно време од 9 до 5. ( понеделник до петок ) 

Пред да почнете со работа ке добиете тренинг.

Може да се почне веднаш со работа. 

За повеке информации и доколку сакате да аплицирате за ова работно место испратете ни податоци за вас и вашето познавање на емаил до: support@smartservicesltd.com

Ве молиме да не испракате резуме ( CV ) информации за вас и вашето искуство ке биде доволно. 

КЛИКНИ