М1 ХОЛИДЕЈ ИНН (ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ)

  • Објавен пред 2 недели
  • Толлакс
  • Активен до 02.08.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 КИОСК ХОЛИДЕЈ ИНН:

 

работа во 2 смени

 

Ние нудиме

 

непосредно вработување

вработување без пробен период

плата секогаш на време во исти ден од месецот

исплата на К-15 согласно законските норми

работа во динамичен тим

можност за напредок на работна позиција

 

 

Вашите одговорности се

 

работа на каса

услужување на клиенти

прием на роба

грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот

продажба на лотарија, дополна на телефони

 

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ ОД 60 вработени !!

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на

vesna_tollaks@yahoo.com со назнака за М1 КИОСК

Или да не контактираат на телефон 070 220 882  за да закажеме разговор

КЛИКНИ